Enkelisijoittajat ja ehkelihoitajat yhdistävät voimansa

[Vapaa julkaistavaksi]

Suomen enkelisijoittajat ja enkelihoitajat ovat päättäneet yhdistää osaamisensa. Omien alojensa suomalaiset kärkiosaajat muodostavat ainutlaatuisen verkoston, joka vastaa startup-yritysten kasvun haasteeseen. Yhteenliittymä tavoittelee jatkossakin merkittävää roolia talouden veturina sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Perinteisten vientisektorien yskiessä uutta kasvua odotetaan erityisesti startup-yrityksiltä. Jotta kasvuyritykset pystyvät hyödyntämään kaiken mahdollisen tuen, Suomen enkelisijoittajat ja enkelihoitajat ovat päättäneet yhdistää osaamispääomansa. Molemmilla tahoilla on erityislaatuista osaamista, jota hyödyntämällä pystytään tunnistamaan ja luomaan merkittävää uutta liiketoimintaa. Pyrkimyksenä on luoda Suomeen uusia yksisarvisia, joiden avulla talous saadaan jälleen usean prosentin kasvu-uralle.

Yhdistymisen myötä syntyy uudenlainen vahva toimija, jonka osaamisessa yhdistyvät sijoittaminen, verkostot, suojelusenkelit, enkelihoidot ja enkelivierailut. “Myös startup-maailmassa toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Luodakseen uutta liiketoimintaa kasvuyritykset tarvitsevat yhä enemmän tukea maailmanvalloitukseen. Olisi hölmöä ajatella, että vain perinteisillä enkelipalveluilla voi tulevaisuudessa pärjätä. Kasvuun tarvitaan ehdottomasti myös bisnesenkeleiden osaamista”, kertoo enkelihoitajien edustaja Johanna Mäntylä.

Toisiaan täydentävät osaamiset

Fuusion myötä molempien tahojen osaaminen vahvistuu entisestään. Enkelisijoittajat voivat jatkossa hyödyntää päivittäisiä tapaamisia arkkienkeleiden kanssa sekä enkeleiden tuomaa valoa, harmoniaa ja rakkautta portfolioyritystensä kehittämisessä. Enkelihoitajille taas tarjoutuu mahdollisuus auttaa pimeyden voimien riivaamia kasvuyrittäjiä palaamaan takaisin valon ja rakkauden polulle maailmanvalloituksessaan.

Yhdistyminen tapahtuu välittömästi ja ensimmäiset yhteispalvelut saadaan tarjolle enkeli Haamiahin viikolla lokakuun alkupuolella.

“Ihmisten elämä on murroksessa ja työnteon tavat muuttuvat. Suurin tätä ajava voima on rakkaus. Meidän on ymmärrettävä Serafien, Kerubien ja Troonien perimmäistä sanomaa, ymmärrettävä mikä on mahdollista ja samaan aikaan järkevää toteuttaa. Toiminnan ytimessä on vaikuttavuus ja muutosten aikaansaaminen ihmisissä ja organisaatiossa. Kaikesta, jonka pystymme Valoon tuomaan, tulee vähitellen Yhtä ja juuri se on enkeleiden perimmäinen tarkoitus”, sanoo bisnesenkeli Risto Korhonen.

Lisätietoja: Enkelit kautta maan ja taivaan.