Täsmälleen puolimatkassa kahden kasvukeskuksen välissä

“Onhan täällä ihanan rauhallista nykyään. Kerran kolmessa minuutissa tuo putki suhahtaa, mutta muuten saa nauttia hijaisuudesta. Metsätkin ovat lähteneet ihan uuteen kukoistukseen, kun ei ole ihmiset häritsemässä luonnollista elämän kulkukiertoa. Ei täällä kenelläkään enää mitään töitä ole, mutta luonnon antimilla tullaan toimeen. Tässä lähiseudulla on vielä neljä vanhaa pariskuntaa jäljellä, eihän tänne enää kukaan tule sitten kun meidän aika on lähteä.”

“Ehdottomasti parhaita hankkeita pitkään aikaan. Nyt ei tarvitse enää varata koko päivää yhden palaverin takia vaan voi käydä toisessa kaupungissa vaikka monta kertaa päivässä. Odotan kyllä seuraavaa päivitystä, että saadaan nopeutta vielä nostettua. Kahden ja puolen minuutin nopeutus tulee tarpeeseen. On ehdottoman tärkeää, että pystyn mahdollisimman nopeasti olemaan paikalla, ettei vaan mene sekuntiakaan hukkaan.”