Yrityspuiston A-talon kolmannessa kerroksessa

“Olen koko pienen ikäni pelannut tietokoneella, joten aika samanlaista hommaa tämäkin on. Tietysti peleissä on paljon enemmän jännitystä, mutta kyllä tuo edellinen päivitys paransi immersiota. Varsinkin kun vihdoinkin pisteet ja palkka on saatu lohkoketjuun, niin kannattaa pelata ihan tosissaan. Meillä huippukuskeilla on kymmenen ajossa samaan aikaan. Jäärille ei voi antaa kun korkeintaan kaksi kerrallaan, eihän niillä pysy hiiri edes molemmissa käsissä.”

“Puolet vanhoista tyypeistä lähti perustulolle viikko sen jälkeen kun toimistoon jouduttiin. Kyllä tämä on sellaista nuorten miesten hommaa, että jaksaa istua paikallaan ja tuijottaa ruutua koko päivän. Varsinkin kun pisteet tulivat kuvioihin, niin pitäisi pystyä ajamaan vähintään viittä rekkaa samaan aikaan, että saisi edes voita leivän päälle. Ajellaan nyt vielä, mitäpä siellä kotonakaan istumaan. Ennen sentään maisemat vaihtuivat ja sai ihmetellä vuodenaikoja ja luontoa.”